versi�n espa�ola   Version Française   English Version
  Biografie   Boek   Conferenties   NewsLetter   Media
Versione Italiana   Version NL   Deutsch Version

 

 


     Contact

 


    Concrete
    gevallen

 

 

Livre
De auteur is gediplomeerd in osteopathie, ook spreker gespecialiseerd in de somato-emotionele benadering; hij levert ons een groot geheim.
Dit geheim is het onze, dat van ons lichaam.

Ons lichaam spreekt ons en geeft ons een index om ons te begrijpen, om ons te bekijken met een duidelijke, objectieve blik. Wij kunnen niet liegen. De waarheid is in ons.

We hoeven slechts ons lichaam te LEZEN. We hoeven goed na te kijken.
Door de somato-emotionele benadering(relaties tussen het lichaam en de emoties) geeft de auteur ons een techniek, waardoor we de niet uitgesproken emotionele(dus ingedrukte) schokken ontdekken; we kunnen ook het verband tussen deze elementen en de aarde van de slecht beleefde emoties bepalen.

In functie van de emoties, die we in het intraleven hebben beleefd, bij de bevalling en bij de kinderjaren, bepaalt het kind een persoonlijk, uniek programma, dat zich gedurende het hele leven kan blijven laden.
Deze codes zullen de emotionele kaart van het individu bepalen.
Het zal met zijn angsten groeien en tijdens heel zijn leven zal hij de gevolgen ervan moeten bestrijden. Alleen het lichaam weet. Het lichaam spreekt, zelfs als de persoon niets meer heeft te zeggen.

Door zijn techniek, maakt de auteur het mogelijk de emoties te ontdekken via het lichaam, maar vooral de lichamelijke gevolgen van de emotionele schokken te verwijderen, en dus een nieuw somato-emotioneel evenwicht te vinden.

Het boek wordt boeiend door de lectuur van de concrete gevallen. U zal de dingen niet meer op dezelfde manier bekijken. Het is een verandering door het lezen van zichzelf. Wees niet bang, durf, lees, leef.

Wenst U meer informatie?
Neem contact op per e mail: rogerfiammetti.com


 

 

Ost�opathie
Online

Annuaire et Agenda des th�rapeutes, des praticiens et des professionnels du bien-�tre